Hepatica


Hepatica Koenzym Q10 60 kapslí

Hepatica Koenzym Q10 60 kapslí

👌 Koenzym Q10 (CoQ10) je substance podobná vitamínu a nachází se ve všech buňkách lidského těla. Zde upravuje produkci energie a s tím spojené fungování jednotlivých orgánů jako jsou srdce, ledviny, mozek a játra...



Hepatica Kyselina hyaluronová 90 kapslí

Hepatica Kyselina hyaluronová 90 kapslí

👌 Přípravek Kyselina hyaluronová představuje nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou ve formě kapslí, která se výborně vstřebává. Kyselina hyaluronová je přítomná v každé tělesné tkáni. V největším množství se nachází v synoviální tekutině, ve sklivci oka..



Hepatica Pure Oregano Oil 10 ml

Hepatica Pure Oregano Oil 10 ml

👌 Pure Oregano Oil je 100% éterický olej s antioxidačními vlastnosti, které plynou hlavně z přítomnosti karvakolu a thymolu...



Hepatica Affron® 90 kapslí

Hepatica Affron® 90 kapslí

👌 Affron® působí pozitivně na emocionální rovnováhu. Přípravek Affron® obsahuje ojedinělý výtažek z ručně sbíraných blizen šafránu setého – nejdražšího koření světa. Mezi jeho hlavní přednosti patří pomoc při uvolnění a udržení dobré..



Hepatica Brahmi Bacopa Monnieri 90 kapslí

Hepatica Brahmi Bacopa Monnieri 90 kapslí

👌 Brahmi Bacopa Monnieri je jednou ze základních rostlin v Ajurvédě, užívaných od dávných věků. Látky obsažené v této rostlině příznivě působí na mozkové tkáně, napomáhají si uchovat, zvýšit mentální svěžest navzdory věku, zejména paměť a schopnost..



Hepatica Shilajit mumio 90 kapslí

Hepatica Shilajit mumio 90 kapslí

👌 Shilajit mumio obsahuje až 80 pro organismus zásadně důležitých látek. Shilajit mumio je doporučeno pro užití: při procesech stárnutí, na paměťová centra, duševní a poznávací činnost, pro sílu a výkonost, pro metabolismus lipidů a sacharidů, na trávicí..



Hepatica Triphala 120 kapslí

Hepatica Triphala 120 kapslí

👌 Triphala je tradiční směs bylin pro normální funkci zažívání. Přípravek Triphala působí příznivě na zažívací trakt, normální funkci jater a normální hladinu cholesterolu a glukózy v krvi. Triphala přispívá k udržování trávícího traktu bez parazitů...



Hepatica Bio Acerola 100 kapslí

Hepatica Bio Acerola 100 kapslí

👌 Bio Acerola je standardizovaný extrakt z ekologicky pěstovaných plodů třešně acerola (Malpighia glabra L.) Výrobek obsahuje pouze přírodní vitamín C...



Hepatica Noni 1 l

Hepatica Noni 1 l

👌 100% čistá šťáva ze zralých plodů Noni (Morinda citrifolia). Noni obsahuje více než 200 aktivních složek. Je to keř dosahující výšky až 8 metrů, na němž rostou po celý rok plody velikosti brambor. Noni roste na ostrovech Fidži uprostřed Tichého oceánu, kde ho..



Hepatica Capra Colostrum 120 tablet

Hepatica Capra Colostrum 120 tablet

👌 Capra Colostrum je unikátní kolostrum pocházející z koz, jejichž mléko se více podobá lidskému mléku než kravské mléko. Kolostrum je hustá tekutina, která se v organismu matky produkuje jako prekurzor mateřského mléka. Kolostrum bychom mohli popsat jako potravu s..



Hepatica Aloe Vera 60 kapslí

Hepatica Aloe Vera 60 kapslí

👌 Koncentrovaná Aloe Vera je vyrobena z lyofilizované šťávy získané z dužiny listů aloe, a je standardizována s obsahem min. 7,5 % polysacharidů, v přepočtu na aloverose (acemannan). Aloe pomáha při trávení, zajišťuje normální funkci žaludku i střev. Přispívá k..



Hepatica Arjuna 90 kapslí

Hepatica Arjuna 90 kapslí

👌 Extrakt z kůry stromu Arjunaje tradičně využívaný v áyurvédě. Příznivě ovlivňuje funkce jater a napomáhá srdeční činnosti. Extrakt standardizován na obsah min. 0,5 % kyseliny arjunové. Exktrakt z kůry vrcholáku pravého (Terminalia arjuna) standardizovaný na..



Hepatica Tulsi 90 kapslí

Hepatica Tulsi 90 kapslí

👌 Tulsi má příznivý vliv na fungování dýchacího systému, pod poruje správné fungování imunitního systému. Obsahuje přirozeně se vyskytující antioxidanty, které chrání buňky těla před volnými radikály. Podporuje srdeční činnost. Pomáhá udržovat vitalitu a..



Hepatica Memoxan 90 kapslí

Hepatica Memoxan 90 kapslí

👌 Memoxan je doplněk stravy získaný ze směsi suchých výtažků z plodů vinné révy (Vitis vinifera) a plodů borůvky úzkolisté (Vaccinium angustifolium). Memoxan podporuje mentální kapacitu organismu. Výtažek z vinné révy má také antioxidační účinek. Tradičně se..



Hepatica GotuKola 90 kapslí

Hepatica GotuKola 90 kapslí

👌 GotuKola neboli pupečník asijský (Centella asiatica) je rostlina, která má pozitivní vliv na kognitivní funkce, díky čemuž podporuje paměť. Doporučená denní dávka (1 kapsle) obsahuje 220 mg standardizovaného výtažku z gotu kola (Centella asiatica), což odpovídá..



Hepatica Boswellia AKBA - 30, 90 kapslí

Hepatica Boswellia AKBA - 30, 90 kapslí

👌 Boswellia AKBA - 30 hraje příznivou roli v muskuloskeletálním systému, protože pomáhá udržovat zdravé svaly a pevné kosti. Podporuje také pružnost kloubů, příznivě působí na sliznici trávicího traktu, pomáhá udržovat normální hladinu cholesterolu v krvi,..



Hepatica Cordyceps 60 kapslí

Hepatica Cordyceps 60 kapslí

👌 Housenice čínská je vzácný druh parazitující houby, která se nachází ve vysokých nadmořských výškách čínských horských masivů. Její sběr je prováděn výhradně ručně a pod přísnou hygienickou kontrolou. Výtažek z podhoubí housenice čínské (Cordyceps..



Hepatica Bulgarian Tribulus Original 120 kapslí

Hepatica Bulgarian Tribulus Original 120 kapslí

👌 Přípravek Bulgarian Tribulus Original obsahuje výtažek z byliny kotvičník zemní s obsahem steroidních saponinů. Ty přispívají k vylučování testosteronu, přírodního pohlavního hormonu, který podporuje rozvoj svalové hmoty a fyzické síly. Tribulus Terrestris je..



Hepatica Maca 6000 90 kapslí

Hepatica Maca 6000 90 kapslí

👌 Maca 6000 je bylinný výtažek z kořene řeřichy peruánské (Lepidium meyenii Walp.) v kapslích. Maca (Lepidium meyenii) má pozitivní vliv na sexuální funkce u žen i mužů. Pomáhá udržovat přirozenou energii a vitalitu. Přispívá ke správnému průběhu spermatogeneze..



Hepatica Maca plus 90 kapslí

Hepatica Maca plus 90 kapslí

👌 Maca plus je komplex 5 adaptogenů, výtažky z rostlin: maca, ashwagandha, rozchodnice růžová, klanopraška čínská a shatavari v kapslích, doplněk stravy. Jedinečné vlastnosti výrobku: unikátní komplex pěti adaptogenů ve formě standardizovavých výtažků s vysokou..



Hepatica Panax Ginseng 60 kapslí

Hepatica Panax Ginseng 60 kapslí

👌 Panax Ginseng Bylinný výtažek z kořene ženšenu pravého (Panax Ginseng) v kapslích. Kořen ženšenu má pozitivní vliv na udržení vysoké úrovně energie v organismu, dodává vitalitu a má pozitivní vliv na fyzickou a duševní pohodu. Podporuje mozkové kognitivní..



Hepatica PQQCoQ10 60 kapslí

Hepatica PQQCoQ10 60 kapslí

👌 Doplněk stravy s koenzymem Q10 a PQQ disodnou solí pyrrolo-chinolin chinon. Koenzym Q10 se nachází se ve všech buňkách lidského organismu, a především se podílí na procesech souvisejících s vytvářením energie v buňkách. PQQ je schopna redukovat oxidačnílátky v..



Hepatica Siberian ginseng Turbo 90 kapslí

Hepatica Siberian ginseng Turbo 90 kapslí

👌 Siberian ginseng Turbo obsahuje kořen sibiřského ženšenu který způsobuje většinu prozdravotních interakcí v organizmu. Je popularizován bylinářskou obcí zvláště pro své tonizační působení, jako harmonizace při fyzickém vyčerpání, výkyvy nálad (organismus..



Bulgarian Tribulus Original cps.120

Bulgarian Tribulus Original cps.120

👌 Bulgarian Tribulus Original je doplněk stravy, který ocení zejména muži. Obsahuje výtažek z byliny Kotvičník zemní. Kotvičník zemní (Tribilus terrestris) má příznivé účinky na pohlavní orgány, hormonální aktivitu, energii, podporuje normální funkci močové..



Triphala cps. 120

Triphala cps. 120

👌 Triphala je doplněk stravy obsahující směs tří ajurvédských bylin, Emblica officinalis, Terminalia chebula, Terminalia bellirica. Obsahuje jen bylinky bez dalších přísad a je vhodný pro vegetariány i vegany. Emblica officinalis podporuje normální stav imunitního..



Pure Oregano Oil 10ml

Pure Oregano Oil 10ml

👌 Pure Oregano (dobromysl obecná) je doplněk stravy ve formě oleje obsahující několik desítek aktivních látek. Oregano je antioxidant a přispívá k normální funkci dýchacího systému a k normální funkci střevního traktu a žaludku. Velikost balení je 10 ml...


Hepatica 5 (100%) 51 x hodnotené

Kategorie produktů hepatica obsahuje 26 záznamů.


Sociální sítě
facebook youtube
hepatica za super ceny
© 2024 Kontakt